18.1.2014

SATURDAYpictures by Julius Konttinen
Hellloo, oltiin eilen Annikan luona Stellan ja Nannan kanssa, laitettiin sushia, naminami kuinka hyvää tuli! Jatkettiin iltaa Roskaan minne muitakin kavereita tuli. Tänään en ole muuta tehnyt kuin harjoitellut enkun yo-kirjoituksia varten (=katsonut täykkäreitä), ja niin aion luultavasti viettää loppuiltani myös.

Kuvat on otettu Rebeckan 18-vuotis syntymäpäivänä Roskasta kun hänellä oli hipster-teema.

5 kommenttia:

Jossu -i kirjoitti...

Ihana banneri!♥
http://jjossuuh.blogspot.fi/

Nina kirjoitti...

kiitos <3

Anonyymi kirjoitti...

Sähän olit rhodoksella, niin voisitko kertoa vähän siitä matkasta, ku ollaan kavereittenkaa vähän ajateltu kesämatkaa!? :) oliks meno hyvä ja minkä tyyppistä porukkaa oli siellä? Ja oliko kallista?

Nina kirjoitti...

Moikka! Suosittelen tosiaan Rhodokselle menemistä, meillä oli ihan älyttömän onnistunut matka, niin hauskaa! Täydellinen paikka missä on yöelämää ja ihania rantoja. Itse otettiin äkkilähtö, lennot + hotelli oli jotain päälle 400€, + sitten matkarahaa. Orfanidou on baarikadun nimi, ja tämän lähellä on rantoja ja mooonta nuorisohotellia, mitkä kaikki on ihan kohtuullisen hintaisia, ja sopii täydellisesti jos nyt ei ole niin vaativa hotellin suhteen. Hotellit on täynnä nuorisoa joten siellä voi hyvin aloitella ja näin. Itse asuimme Majestic hotellissa, meillä oli aika tiukat säännöt hotellissa, mutta esim Europa ja Manousos hotellit olivat suunnilleen samaa hintaluokkaa mutta vähän rennommat säännöt.

Ulkonasyöminen ei ole mitenkään kallista noin 10 eurolla saa ihan kunnollisen annoksen. Ja baareissa jos esim ostat drinkin saat usein pari shottia tai kavereiden kesken skumppa pullon, noin 7 eurolla. Baarikadulla on usein kaiken maailman tapahtumia (lippuja niihin myydään päivisin rannoilla), sieltä löytyy grabbarna grus, pepes bodega ja solsidan mitkä on varmaan suosituimpia baareja, mutta myös moontamoonta muuta hyvää paikkaa mistä voi juosta sitten edes takaisin.

Rhodoksella on enimmäkseen Ruotsalaisia ja Norjalaisia, mutta kaikki on älyttömän mukavia, ja siellä on kyllä älyttömän hyvä meno. Tietenkin jätkät voi olla vähän päällä, mutta kun sanoo ei niin eiköhän ne ymmärrä.

Suurin osa nuorista viettää päivät Elli Beachillä, ja vähän kauempana on Windy beach, mikä oli noin 2 min meidän hotellilta joten siellä me vietimme päivämme. löydät kaikki mainitut paikat googlaamalla että saat paremman kuvan missä kaikki on. wihuu toivottavsti autoin edes vähän, kysy jos tulee muuta mieleen :)

mellu- kirjoitti...

kui siistin näköne mesta !