29.10.2014

STOCKHOLM


Perjantaina lähdettiin Tukholmaan Lotan kanssa, olen niin rakastunut Tukholmaan! Toivon niiiin että pääsen sinne opiskelemaan, tai Ruotsiin ylipäätään. Perjantaina kierreltiin kauppoja, käytiin koululla missä kirjoittaisimme kokeemme, käytiin dinnerillä Jacken kanssa ja illalla katsottiin leffaa hotellissamme. Lauantai kului kokeessa, mikä toivon mukaan meni hyvin, mutta minulla ei ole niin korkeita odotuksia... Kokeen jälkeen vietettiin aikaa Hildan kanssa kaupungilla ja illalla lähdettiin ulos Lotan kanssa, niin outo ilta... mutta oli hauskaa, kunnes eksyttiin kotiintulomatkalla Hildan luokse.

Sunnuntai oli ihana päivä, ulkona oli todella hyvä sää, ja lähdettiin Lotan kanssa vanhaan kaupunkiin, missä syötiin maailman parasta pizzaa (suosittelen Agaton nimistä ravintolaa), käytiin kuninkaan linnassa, drinksuilla (terdellä!! ja tarkeni oikein hyvin) ja muuten vain kierreltiin ihania pikkukatuja.

Maanantaina käytiin taas shoppailemassa, olen niin pettynyt Tukholman shoppailuun, ostin yhden asian ja senkin olisin saanut halvemmalla Suomesta, mutta oli pakko ostaa kun en muutakaan ollut löytänyt. Muuten matka oli kaikin puolin onnistunut, nyt vain toivon että koe meni tarpeeksi hyvin ja että pääsen Karjaalta ja tämän vuoden lopussa! 

1 kommentti:

Elsi kirjoitti...

Tukholma on kyllä ihana kaupunki :)