8.9.2015

HOME
Muutama kuva minun ja Lotan uudesta kämpästä. Niin iloinen että muutettiin vanhasta kämpästämme. Vuokraemäntämme oli aivan kamala ja nyt asumme vähän isommassa kämpässä paremmalla sijainnilla!

Muuten olen ollut aika kiireinen viime aikoina. Elokuun lopussa Fabbe järjesti rapujuhlat hänen mökillään, niin hauska viikonloppu! Ennen Tukholmaan lähtöä olen koittanut viettää niin paljon aikaa kuin mahdollista kavereiden ja perheen kanssa ja kaksi viikkoa sitten tulin takaisin Tukholmaan. Nyt meillä on alkanut koulu ja olen positiivisesti yllättynyt opiskeluihini, vaikuttaa paljon kiinnostavammalta kuin mitä meillä oli keväällä, ja luokkalaiseni vaikuttaa enemmän minun tyyppisiltä! 

Viime viikonloppuna oltiin Inkan ja Ellenin tupareilla (ihana kämppä!!) mistä jatkettiin ulos café operaan, eilen dinnerillä Inan ja Jessican luona ja tänään Nanna ja Stella tulee Tukholmaan, wiee niin innoissaan!

6 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Oioioi miten ihanan näköinen asunto! Kuulostan muuten varmasti todella kummalliselta tapaukselta, mutta rakastuin lattiaanne ihan totaalisesti :D Se vaan yksinkertaisesti näyttää ihan samperin hyvältä!

Nina kirjoitti...

et ole ainoa, tykkään itsekkin siitä todella paljon :D

Katja kirjoitti...

Ihanan näköinen asunto! Tosi kiva blogi myös, sait just uuden lukijan! :)

http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi

Nina kirjoitti...

Kiiitos paljon :)

Anniina kirjoitti...

Ihanan näköistä! <3 Varsinkin tuo ikkuna on jotenkin tosi hieno.

Nina kirjoitti...

Kiitos :)