4.1.2016

2015

Näkymä ensimmäisen asuntoni kattoterassilta

Kun täytin 20!

Keittiö toisessa asunnossamme

yksi parhaista illoista tänä vuonna

Brunssi Inan ja Jessican luona

Vappupäivä


Lotan 20-vuotis päivä

Roopen ylppärit, kävin myös Mathildan, Bellan, Beckan, Emmin ja Nannan juhlissa

Kun Ville tuli Tukholmaan

Ennen Norlie & KKV:n keikkaaSummerburst

Mökillä


One Directionin keikalla

Stellan syntymäpäivä

Nannan syntymäpäivä

Ennen Akkun syntymäpäivä juhlia

Jonnan syntymäpäivä

Fabianin rapujuhlat


Tässä istuin 90% koko syksystä lukemassa/katsomassa sarjoja


Selfieitä töissä....

jouluista Tukholmassa


neljäs kämppä missä ehdittiin asua vuoden sisällä


Florida

Vuosi alkoi sanomalla hyvästi kaikille kavereille kun muutin Tukholmaan opiskelemaan. Muistan että olin älyttömän hermostunut koska minulla ei edes ollut asuntoa Tukholmassa kun sinne muutin... Mutta kaikki järjestyi kumminkin lopulta, ja sain katon pääni päälle nopeasti. Olin aluksi kuukauden Tukholmassa, tutustuin kaupunkiin ja opintoihini jne... 

Helmikuussa tultiin Lotan kanssa samaa matkaa Suomeen, halusin nimittäin nähdä kavereita ja viettää syntymäpäiväni heidän kanssa ja käydä katsomassa kavereiden penkkarit. Kun palattiin Tukholmaan Stella tuli mukaan muutamaksi päiväksi. Kuukauden lopussa muutettiin myös vähän kivempaan kämppään ja samalla aloitin salilla mikä oli ihan kämpän lähellä!

Maaliskuussa Maria ja Fellu oli viikonlopun yli moikkaamassa, sitten myös Nanna ja Mattis! Kaikkien kanssa oli todella hauskaa :) Huhtikuussa tavattin Lotan kanssa Anton kun hän oli risteilyllä Tukholmassa ja Oksana myöhemmin. Käytiin myös tuplatreffillä Lotan kanssa, hahaha, niin outo mutta hauska muisto! Ja vapuksi lähdin Helsinkiin veittämään vanhojen kavereiden kanssa. Oltiin 30. päivä Joannan luona ja ensimmäinen Stellan luona. 

Toukokuussa sitten takaisin ja lukemaan viimeistä tenttiä varten ennen kesää. Linda tuli myös juhlimaan Tukholmaan meidän kanssa muutamaksi päiväksi, samalla tavattiin myös Kiira joka oli Tukholmassa. 15. Toukokuuta veitettiin Lotan syntymäpäivää, Hildan, Kickon ja Jessican kanssa ja illalla lähdettiin ulos Inkan ja Jessican kanssa. Kuukauden lopussa Emmi tuli visiitille ja vietin aikaa hänen kanssa ennen kun lensin takaisin Suomeen, kavereiden ylioppilasjuhliin.

Sitten takaisin Tukholmaan koska Stella muutti Ruotsiin kesäksi. Kesäkuun alussa Ville tuli yhdeksi yöksi moikkaamaan. Sitten oltiin Annin, Hildan ja Stellan kanssa Norlie & KKV:n keikalla ja pidettiin pienet juhlat meidän luona sen jälkeen. 12-14. päivä oli Summerburst minne lähdin Jonnan ja Lotan kanssa! Ja tämän jälkeen palasin Suomeen missä vietin aikaa sukulaisten ja kavereiden kanssa ja aloitin kesätyöni Kello & Kulta liikkeessä. Kesäkuun lopussa olin elämäni parhaalla keikalla nimittäin One Directionin, Emmin kanssa.

Sitten taas Tukholmaan (haha tuntuu että en ole tehnyt muuta kuin lentänyt edestakaisin kun katson taaksepäin viime vuotta). Serkkuni ja hänen kaveri tulivat Tukolmaan ja myös tuli Ansu yllättämään Stellan kun hän täytti 20! Heinäkuussa jatkui työni Helsingissä ja en paljoon muuta tehnyt kuin töitä ja tapasin kavereita töiden jälkeen. Kuun lopussa olin kumminkin viikonloppu Lotan mökillä Roopen kanssa ja Emmin läksäreissä. 

Elokuussa vietettiin Joannan, Mattiksen, Akkun, Marian ja Jonnan 20-vuotis päivä, ja juhlien välissä ehdin tehdä töitä ja myös käydä Fabianin rapujuhlissa. Elokuun lopussa palasin Tukholmaan ja muutimme taas uuten kämppään! Ja koko syksyn olen juhlinut, lukenut, muuttanut taas, saanut työn, tavannut kavereita ja ollut älyttömän stressaantunut. Kahden viikon Floridan reissu tuli siis todella tarpeeseen, sain vähän rentoutua ja unohtaa koulujutut vähäksi aikaa! Ja palasin juuri sopivasti kotiin uudeksivuodeksi jonka sain viettää kavereiden kanssa!

Toivon nyt että 2016 tulee olemaan vähemmän stressaava, ja haluan myös panostaa kouluun enemmän että voin lähteä vaihto oppilaaksi ensi vuonna!

9 kommenttia:

Silja L kirjoitti...

Ihania kuvia ja mukavan näkönen blogi!:)

Nina kirjoitti...

Kiitos :)

Joanna kirjoitti...

Ja saknar deeeeejjj :(((((

Nina kirjoitti...

DIG MEEEED <3 Hoppas du har det bäst!

Roosa kirjoitti...

Apua miten kaunis oot! Ja sun vuosi on vaikuttanut kyllä ihan mahtavalta :)

http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

Nina kirjoitti...

Voi kiitos :)

Riikka kirjoitti...

Tapahtumarikkaan kuuloinen vuosi ainakin sulla! Musta nämä tän postauksen kuvat on ihan superihania koska ne näyttää niin aidoilta! Nykyään näkee niin paljon sellasia "superlavastettuja" kuvia, että näistä tuli kyllä niin hyvä mieli! :)

xoxo
http://riikkamaria.blogspot.fi/

Nina kirjoitti...

Ihana kuulla! Kiitos paljon :)

Anniina kirjoitti...

Vuotesi kuulostaa todella kivalta! :)