7.7.2016

BARCELONA
Kuvia minun ja Jonnan Barcelona matkasta, kesti vähän että jaksoin käydä kuvat läpi… En kyllä hirveesti kameraa kantanut mukana, otin enimmäkseen kuvia puhelimella, mutta tässä nyt mitä kameralla on otettu. Oltiin siis melkein viikon verran poissa asuttiin ihanassa kämpässä mikä löydettiin airbnb:ltä. Kämppä oli todella kivalla paikalla, lähellä kaikkea ja kivasti sisustettu, todella “barcelona tyylinen” kämppä. Lisäksi meillä oli vielä kiva kattoterassi missä otettiin välillä aurinkoa kun ei jaksettu/haluttu mennä rannalle. Rannalla oli niin paljon ihmisiä että siellä ei oikein halunnut olla. 

Matkan aikana shoppailtiin, kierreltiin kaupunkia, syötiin hyvin, käytiin drinksuilla, tavattiin muutama kaveri myös jotka sattui olemaan paikalla ja käytiin yksi ilta juhlimassa oikein kunnolla. Yhtenä päivänä mentiin Purobeachille joka sijaitsee Hilton hotellissa, reissun paras päivä, niin ihana paikka. Purobeachilla me juotiin roseéta, otettiin aurinkoa, uitiin poolilla, syötiin jne. Nautin todellakin joka sekunnista siellä!

Kaiken kaikkiaan meillä oli todella ihana matka, joka mielellään olisi saanut olla vähän pidempi ;-) Tämä oli eka kertani Barcelonassa, mutta lupaan että se ei ollut viimeinen kerta!

2 kommenttia:

jenni kirjoitti...

Aivan ihania nuo kuvat! :)

Nina kirjoitti...

Kiitos paljon <3