19.10.2016

WEDNESDAYUnohdin kamerani Suomeen kun palasin Tukholmaan kesän jälkeen joten minulla ei ole ollut mitään kuvia. Mutta viime viikonloppuna Natalie toimi kuvaajana Robinin synttäri juhlissa joten ajattelin että voisin tehdä jonkunlaisin postauksen nyt. Kaikilla piti olla jonkunlainen päähine juhlissa ja sitten meillä oli kaikenlaisia leikkejä. Juhlat oli todella onnistuneet, syötiin paljon, juotiin vielä enemmän ja juhlittiin aamuun saakka.

Muuten olen ollut todella kiireinen aloitin nimittäin Tukholman kansainvälisessä elokuvafestivaalissa työharjoittelun, joten olen tehnyt töitä 9-17 ja sitten koittanut ehtiä koulu juttujen kanssa tämän jälkeen. Harjoittelu alkoi aika huonosti, minulla oli paljon muuta ajateltavaa ja en oikein tullut toimeen kolleegani kanssa. Mutta onneksi pomoni tykkäsi minusta ja sain ylennyksen ja saan nyt tehdä töitä todella kivan tiimin kanssa! Eilen meillä oli ohjelman julkaisu juhlat ja minulla oli niin hauskaa!

Nyt koulu on vaan kärsinyt vähän joten tulevana viikonloppuna pitää keskittyä siihen vähän, aloitan kohta kandin kirjoittamisen (pitäisi oikeastaan alkaa jo) mutta en oikein tiedä vielä mistä haluan kirjoittaa... Joten tekemistä riittää! Tänään ajon mennä aikasiin nukkumaan koska huomenna on pitkä päivä, ensin meillä on normaalisti 9-17 ja sitten meillä on vielä haastatteluja näyttelijöiden kanssa yhtä tapahtumaa varten. Olen todella innoissaan tästä, hakemuksissa oli nimittäin muutama todella hyvän näköistä ;)

2 kommenttia:

Kiia Innanmaa kirjoitti...

Hauskoja kuvia!! Tsemppiä kandin kanssa!

https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

Nina kirjoitti...

Kiitos paljon :)